Rente lening

De rente voor een lening schommelt niet alleen van bank tot bank. Ze hangt voornamelijk af van het soort krediet dat je nodig hebt. Wij berekenen voor jou de laagst mogelijke rente in de volgende drie categorieën:
Rente lening woning
De rentevoet voor een hypothecaire lening is de laagste. Hij schommelt momenteel rond de 4-5 %. Ben je bereid het risico te delen met de bank, dan kan je kiezen voor een variabele lening rentevoet.

Rente lening auto
Voor een autokrediet ligt de rente van je lening meestal wat hoger. Er zijn echter zoveel mogelijkheden, dat het moeilijk is er een cijfer op te plakken. Veel hangt immers af van het type autolening: een lening op afbetaling, een verkoop op afbetaling of een ballonlening? Wij vonden rentevoeten die schommelden van 4 % tot 12 %, afhankelijk van het product!

Rente lening privédoeleinden
Leningen op afbetaling hebben de hoogste rentevoet, omdat hier het risico voor de bank het hoogst is. Je bent immers vrij om zelf te beslissen waarvoor je het geld gebruikt.

Dankzij onze geavanceerde simulator, die de gegevens verzamelt van het gros van de kredietverleners, kom je in een mum van tijd de goedkoopste rente voor je lening te weten! Dat is namelijk bij ons!

Voor een uitgebreidere consultatie over de optimale rente van je lening en je mogelijke opties, nodigen wij je bovendien uit contact op te nemen met één van onze consultanten.

Dit is geheel vrijblijvend!

Direct lening aanvragen
Copyright © 2014 Rentekorting.be